Det Grønlandske Selskab inviterer:

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NYHED! Arctic / Nuuk Noir Læseklub i Det Grønlandske Selskab i Kraemer Hus

maj 11 @ 18:30 - 20:30

OBS! Første møde annonceret til 11. maj er udskudt til september. Ny dato følger snarest!

I vores helt nye læseklub, som starter op i september, skal vi læse bøger indenfor genren Arctic / Nuuk Noir. Kom med til Grønland via bøgernes verden, når krimi- og spændingsromaner tager os med til hovedstaden Nuuk, andre byer og bygder. Og ind imellem også en nervepirrende tur ud på isen, når der skal til bunds i sager og mysterier skal opklares. Arctic / Nuuk Noir læseklubben er en del af Det Grønlandske Selskabs læseklubber, hvor vi læser, for at blive klogere på Grønland og for at få gode læseoplevelser. Med Læseklubberne skaber vi fællesskab, engagement og inspiration i et intimt og hyggeligt forum med bogen i centrum. Den historiske villa, Kraemer Hus, danner rammen om hygge og snak.

Til vores første møde i september (dato følger snarest!) læser vi: Frosne beviser af Nina von Staffeldt

Det Grønlandske Selskabs Litterære Udvalg er arrangør af Læseklubberne. Mødeleder og ordstyrer er selskabets sekretariatsleder, Felicia Lensborn, som bl.a. har en baggrund som bibliotekar og selv har boet og arbejdet i Grønland.

Arctic / Nuuk Noir Læseklubben er for alle og gratis for medlemmer af Det Grønlandske Selskab. Ikke-medlemmer betaler 40,- kr. pr. møde man deltager i. Tilmelding (påkrævet) og spørgsmål på eller telefon 6160 5331. Læs mere om vores læseklubber her

Sted

Kraemer Hus
L.E. Bruuns Vej 10
Charlottenlund, 2920 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 6160 5331
Hjemmeside:
www.dgls.dk