Det Grønlandske Selskab inviterer:

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Læseklub i Det Grønlandske Selskab i Kraemer Hus

19. maj 2022 @ 18:30 - 20:30

Læseklubben i Kraemer Hus er fyldt op. Skriv hvis du ønsker at komme med på et nyt hold.

I Det Grønlandske Selskabs læseklubber læser vi for at blive klogere på Grønland og for at få gode læseoplevelser. Vi dykker ned i mange spændende bogudgivelser – både skøn- og faglitteratur – med fokus på Grønland. Med Læseklubberne skaber vi fællesskab, engagement og inspiration i et intimt og hyggeligt forum med bogen i centrum.

Den historiske villa, Kraemer Hus, i Charlottenlund danner rammen om hygge og snak. Man tilmelder sig for en sæson (efterår-forår) ad gangen, og læseklubben har maks. 10 deltagere, så alle kan komme til orde. Vi mødes som udgangspunkt den tredje torsdag i måneden. Hver sæson læser vi mindst én helt ny og aktuel bog, mindst én af DGS’ egne udgivelser og derudover andre “ældre” udgivelser, som vi udvælger i fællesskabMedlemmerne skaffer selv de bøger, der læses.

Til mødet torsdag d. 19. maj læser vi: Den Grønne Kasse – min Nordatlantiske Barndom af Margaret Foverskov.

Læseklubberne er for alle og gratis for medlemmer af Det Grønlandske Selskab. Ikke-medlemmer betaler 40,- kr. pr. møde man deltager i. Der kræves tilmelding for at deltage.

Det Grønlandske Selskabs Litterære Udvalg er arrangør af Læseklubberne. Mødeleder og ordstyrer er selskabets sekretariatsleder, Felicia Lensborn, som bl.a. har en baggrund som bibliotekar og selv har boet og arbejdet i Grønland.
Tilmelding og spørgsmål på  eller telefon +45 6160 5331.

Læseklubben i Kraemer Hus er fyldt op! – men vi har nye læseklubber på vej, som interesserede, uforpligtende, allerede nu kan skrive sig op til, så hører man fra os, så snart der er nyt! Det gælder et “ekstra/nyt hold” af vores eksisterende læseklub, samt en læseklub på Zoom, hvor alle kan deltage, uanset hvor man befinder sig i verden. Tilmelding og info hos sekretariatet på eller 61605331. Læs mere om vores læseklubber her

Detaljer

Dato:
19. maj 2022
Tidspunkt:
18:30 - 20:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Kraemer Hus
L.E. Bruuns Vej 10
Charlottenlund, 2920 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 6160 5331
Hjemmeside:
www.dgls.dk