Det Grønlandske Selskab inviterer:

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Online foredrag – Om S.A. Andrée og hans ballonfærd mod Nordpolen i 1897

februar 11 @ 19:00 - 20:00

Det Grønlandske Selskab  inviterer til online foredrag  i jeres egen hjem, og det er let at deltage!

 

Da Corona situationen ikke tillader, at vi mødes fysisk, vil vi gerne inviterer selskabets medlemmer til et online foredrag via computeren. I har derfor mulighed for at deltage i Naja Mikkelsens foredrag om ”Om S.A. Andrée og hans ballonfærd mod Nordpolen i 1897”, hjemme fra jeres egen dagligstue.

 

Seniorforsker Naja Mikkelsen vil denne aften fortælle om den svenske ballonskipper og ekspeditionsleder Salomon August Andrée, og hans ballonfærd mod Nordpolen i 1897. Ekspeditionen er næsten ukendt i Danmark, men er et vigtigt stykke ekspeditions historie, om kampen for at være den første til at nå Nordpolen fra luften. Foredragets fokus vil  være på ekspeditionens forløb og tragiske afslutning.

 

Tilmeldingen skal ske via mail til:  eller pr. telefon: +45 61 60 53 31, senest onsdag den 11. februar inden kl. 15.00Bemærk mødet kun vil foregå online, og det er derfor ikke muligt at deltage fysisk.

 

De tilmeldte vil modtaget et link, som skal bruges  for at deltage i foredraget. Det er meget nemt at deltage i mødet. Når I har fået en mail med linket, skal I bare trykke på dette link  og efter en kort stund kan I deltage i mødet.

Sted

online