Det Grønlandske Selskab inviterer:

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Jagten på den franske motor i Grønlands indlandsis

december 9 @ 18:30 - 21:00

I efteråret 2017 mistede et fransk passagerfly en del af sin motor over den grønlandske indlandsis. Over en periode på to år forsøgte forskere fra GEUS at finde den forsvundne motordel, og i sommeren 2019 lykkedes det endeligt. Nanna Bjørnholt Karlsson (seniorforsker, GEUS) var ekspeditionsleder på den første eftersøgning i 2018, og vil her fortælle om det spændende arbejde med at lede efter ”en nål i en høstak”, om de videnskabelige metoder og om lejrliv på indlandsisen i minus-grader og storm.

 

BEMÆRK tilmelding er påkrævet grundet corona situationen!

Tilmeldingen skal ske via mail til: eller pr. telefon: +45 61 60 53 31, senest 2 dage før fordraget inden kl. 16.00. Husk du skal have en bekræftende mail, før du er registeret som tilmeldt. I tilmeldingen skal det fremgå, om man ønsker at deltage elektronisk eller fysisk.

Grundet det begrænsede deltagerantal hat vi valgt, at der vil blive lavet streaming fra møderne for op til 50 personer. Tilmeldingen ligeledes skal ske via mail til: eller pr. telefon: +45 61 60 53 31, senest 2 dage før fordraget inden kl. 16.00. Bemærk at denne streaming IKKE vil blive optaget og gemt til senere brug.  I tilmeldingen skal det fremgå, om man ønsker at deltage elektronisk eller fysisk.

Møder på GEUS i København

Møderne starter kl.18.30, og der er ikke spisning inden. Maksimal deltager antal er 50 personer, og afstandskrav på minimum 1 meter overholdes. Deltagerne får anvist en plads, som man i videst muligt omfang bliver siddende på under mødet. Der er sprittet af inden mødet, og sprit vil være opstillet flere steder. Masker er ikke et krav men en anbefaling. Har man glemt, hjælper vi, hvis det ønskes.

Detaljer

Dato:
december 9
Tidspunkt:
18:30 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Sted

GEUS
Øster Voldgade 10 opg. N
København, København K 1350 Denmark
+ Google Maps