Det Grønlandske Selskab inviterer:

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udskudt til november! – Nyhed! Læseklub i Det Grønlandske Selskab på Zoom 20.30 (dansk tid), 16.30 (grønlandsk tid)

21. oktober 2021 @ 20:30 - 21:30

Savner du at få læst lidt mere? Så kom og vær med i Det Grønlandske Selskabs helt nye Læseklubber. Her læser vi for at blive klogere på Grønland og for at få gode læseoplevelser. Vi dykker ned i mange spændende bogudgivelser – både skøn- og faglitteratur – med fokus på Grønland. Med Læseklubberne skaber vi fællesskab, engagement og inspiration i et intimt og hyggeligt forum med bogen i centrum.

Den gamle villa, Kraemer Hus, i Charlottenlund danner rammen om hygge og snak i den ene læseklub. I den anden læseklub mødes vi på Zoom, hvor alle i Danmark og Grønland kan deltage. Man tilmelder sig for en sæson (efterår-forår) ad gangen, og hver Læseklub har maks. 10 deltagere, så alle kan komme til orde. Vi mødes som udgangspunkt den tredje torsdag i måneden. Hver sæson læser vi mindst én helt ny og aktuel bog, mindst én af DGS’ egne udgivelser og derudover andre “ældre” udgivelser, som vi udvælger i fællesskab. Medlemmerne skaffer selv de bøger, der læses.

Til første møde torsdag 21. oktober læser vi Blomsterdalen af Niviaq Korneliussen.
Første møde er udskudt til November – ny dato kommer snarest!

Læseklubberne er for alle og gratis for medlemmer af Det Grønlandske Selskab. Ikke-medlemmer betaler 40,- kr. pr. møde, man deltager i.

Det Grønlandske Selskabs Litterære Udvalg er arrangør af Læseklubberne. Mødeleder og ordstyrer er selskabets sekretariatsleder, Felicia Lensborn, som bl.a. har en baggrund som bibliotekar og selv har boet og arbejdet i Grønland.

Tilmelding og spørgsmål på  eller telefon +45 6160 5331.

Detaljer

Dato:
21. oktober 2021
Tidspunkt:
20:30 - 21:30
Begivenhed Kategori:

Sted

online