Det Grønlandske Selskab inviterer:

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Historiker Bo Lidegaard fortæller om Henrik Kaufmann

november 19 @ 18:30 - 21:00

Bo Lidegaard er historiker, dr.phil. og tidligere ansvarshavende chefredaktør for Politiken. Han har desuden en lang diplomatisk karriere i Udenrigs- og Statsministeriet bag sig.

Med udgangspunkt i sin nyeste bog ” Uden mandat: En biografi om Henrik Kaufmann” vil Bo Lidegaard fortælle om Henrik Kauffmann (1888-1963) og hans betydning for dansk politik. Kaufmann er en af de mest betydningsfulde og eventyrlige skikkelser i dansk diplomati – og en af de mest mystiske – fra han i 1920’erne var Danmarks udsending i Kina og Fjernøsten, til han i afgørende situationer under Anden Verdenskrig tog dansk udenrigspolitik i egen hånd mens han virkede i Amerika. Han kom derved til at præge Danmarks og Grønlands skæbne, og hans liv endte lige så dramatisk, som han havde levet det.

 

BEMÆRK tilmelding er påkrævet grundet corona situationen!

Tilmeldingen skal ske via mail til: eller pr. telefon: +45 61 60 53 31, senest 2 dage før fordraget inden kl. 16.00. Husk du skal have en bekræftende mail, før du er registeret som tilmeldt. I tilmeldingen skal det fremgå, om man ønsker at deltage elektronisk eller fysisk.

Grundet det begrænsede deltagerantal hat vi valgt, at der vil blive lavet streaming fra møderne for op til 50 personer. Tilmeldingen ligeledes skal ske via mail til: eller pr. telefon: +45 61 60 53 31, senest 2 dage før fordraget inden kl. 16.00. Bemærk at denne streaming IKKE vil blive optaget og gemt til senere brug.  I tilmeldingen skal det fremgå, om man ønsker at deltage elektronisk eller fysisk.

Møder på i København

Møderne starter kl.18.30, og der er ikke spisning inden. Maksimal deltager antal er 50 personer, og afstandskrav på minimum 1 meter overholdes. Deltagerne får anvist en plads, som man i videst muligt omfang bliver siddende på under mødet. Der er sprittet af inden mødet, og sprit vil være opstillet flere steder. Masker er ikke et krav men en anbefaling. Har man glemt, hjælper vi, hvis det ønskes.

Sted

Nordatlantens Brygge
Strandgade 91
København, 1401 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
32 83 37 00
Hjemmeside:
www.bryggen.dk