Det Grønlandske Selskab inviterer:

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Grønlands udenrigspolitik

27. november 2014 @ 19:30 - 21:00

Spørgsmålet om, hvorvidt Grønland må føre sin egen udenrigspolitik, har fra tid til anden været centrum for heftig diskussion. Senest da Selvstyret erklærede, at det ville oprette sin egen repræsentation i Washington D.C., hvilket bl.a resulterede i, at udenrigsminister Martin Lidegaard blev kaldt i samråd i Folketingets Grønlandsudvalg. Her blev det klart, at repræsentationen har hjemme på en danske ambassade, og at en sådan konstallation på ingen måde er en ny opfindelse. Men hvor går grænsen for Grønlands selvstændige udenrigspolitik? Søger Grønland at rykke denne grænse? Og hvad kan formålet med en mere selvstændig grønlandsk rolle på den store verdensscene være? Det vil Marc Jacobsen forsøge at svare på i aftenens præsentation, der tager udgangspunkt i hans dugfriske kandidatafhandling.

Marc Jacobsen er cand. soc. i Politisk Kommunikation & Ledelse ved CBS og har desuden en mastergrad i Internationale Relationer fra University of Westminster i London. Til daglig arbejder han for den internationale tænketank The Arctic Institute og er en aktiv del af facebooksiden ”Arktisk Update”.

Sted

Kraemer Hus
L.E. Bruuns Vej 10
Charlottenlund, 2920 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 6160 5331
Hjemmeside:
www.dgls.dk

Achat de Levitra en ligne

On viendra vous deposer vos medicaments dans un emballage neutre ne laissant rien soupconner de son contenu directement chez vous. Personne ne saura que vous avez commande du Levitra en ligne pas cher. https://www.acheter-levitra.net/commander-du-levitra.html Acheter du Levitra en ligne pas cher demande un peu de patience. Il faudra faire preuve d’un peu de temps après la preparation et l’expedition de votre commande !

© Det Grønlandske Selskab 2014-2020