Det Grønlandske Selskab inviterer:

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Arktisk Festival 2021

30. oktober 2021 @ 9:30 - 31. oktober 2021 @ 16:00

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 30. oktober – søndag d. 31. oktober 2021, hvor vi endnu engang slår dørene op til Arktisk Festival på Nordatlantens Brygge.

Arktis er på alles læber og fylder dagligt medierne med nyheder og historier. På Arktisk festival får du muligheden for at blive opdateret på aktuelle geopolitiske problemstillinger, klimaets forandring og samspillet i Rigsfællesskabet og mellem nationerne i arktiske område. Men Arktisk festival er langt mere end det. Programmet spænder vidt og vi dykker ned i kulturen, historien og traditionen og har events med tiltrækning af besøgene i alle aldre – også for børnene. Mød arbejdende kunstnere og organisationer der arbejder med Arktis, få smagsoplevelser, et kunstværk eller en god bog med hjem. Så har du blot nogen interesse for Arktis så er Arktis Festival stedet for en god oplevelse over en hel weekend. Nogle arrangementer og events foregår udenfor.

Arktisk Festival er arrangeret af en række ildsjæle og organisationer med tilknytning til Nordatlantens Brygge

Hvor sker det?
Festivalen finder sted midt i København på Kongelige Grønlandske Handels Plads, der gennem godt 200 år har været centrum for Danmarks relationer til Nordatlanten. I dag lever det arktiske miljø i bedste velgående og udfolder sig i de gamle historiske pakhuse, som i dag hedder Nordatlantens Brygge og Det Arktiske Hus. Entre er gratis.

Programmet for 2021 kan ses på festivalens side på: Arktiskfestival.dk

Detaljer

Start:
30. oktober 2021 @ 9:30
Slut:
31. oktober 2021 @ 16:00
Hjemmeside:
http://arktiskfestival.dk/

Sted

Arktisk Festival
Strandgade 91 og 102
København, København K 1401 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://arktiskfestival.dk/