Det Grønlandske Selskab inviterer:

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Online foredrag om ‘Byggeri i Grønland’ ved Eva Møller

januar 28 @ 18:30 - 21:00

Det Grønlandske Selskab  inviterer nu til foredrag i jeres egen hjem!

Da Corona situationen ikke tillader, at vi mødes fysisk, vil vi gerne inviterer selskabets medlemmer til et online foredrag via computeren. I har derfor mulighed for at deltage i Eva Møllers foredrag om “byggeri i Grønland”, hjemme fra jeres egen dagligstue.

Professor i bygningsdesign i Arktisk ved DTU Eva Møller vil denne aften fortælle, om hvordan der bygges i dag, og hvordan man (måske) skal bygge i fremtiden. For byggeri i Grønland er mere og andet end små farverige huse. Der vil ikke være tale om en gennemgang af hvor meget isolering der skal være i vægge og den slags, men mere en kalejdoskopisk beskrivelse af, hvad byggeri i Grønland indebærer, hvilke ting der skal tages hensyn til og nogle af udfordringerne. Det kommer derfor til at omhandle om alt muligt fra skimmelsvamp til transport af betonelementer og fra bæredygtighed til uddannelse.

Tilmeldingen skal ske via mail til:  eller pr. telefon: +45 61 60 53 31, senest mandag den 25. januar inden kl. 15.00Bemærk mødet kun vil foregå online, og det er derfor ikke muligt at deltage fysisk.

De tilmeldte vil modtaget et link, som skal bruge  for at deltage i foredraget.

Sted

online