Det Grønlandske Selskab inviterer:

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Historiker Bo Lidegaard fortæller om Henrik Kaufmann

19. november 2020 @ 18:30 - 21:00

I samarbejde med Det Grønlandske Selskab, byder Nordatlantens Brygge velkommen til Bo Lidegaard er historiker, dr.phil. og tidligere ansvarshavende chefredaktør for Politiken.

Med udgangspunkt i sin nyeste bog ” Uden mandat: En biografi om Henrik Kaufmann” vil Bo Lidegaard fortælle om Henrik Kauffmann (1888-1963) og hans betydning for dansk politik. Kaufmann er en af de mest betydningsfulde og eventyrlige skikkelser i dansk diplomati – og en af de mest mystiske – fra han i 1920’erne var Danmarks udsending i Kina og Fjernøsten, til han i afgørende situationer under Anden Verdenskrig tog dansk udenrigspolitik i egen hånd mens han virkede i Amerika. Han kom derved til at præge Danmarks og Grønlands skæbne, og hans liv endte lige så dramatisk, som han havde levet det.

 

 

BEMÆRK tilmelding er påkrævet grundet corona situationen!

 

Mundbind er obligatorisk fra man kommer ind i kulturhuset, men må fjernes når man sidder ned.

 

Tilmeldingen skal ske via mail til:  eller pr. telefon: +45 61 60 53 31, senest mandag den 16. november inden kl. 15.00.

NB.  arrangementet er p.t. udsolgt DGS medlemmer kan komme på venteliste.

Husk du skal have en bekræftende mail, før du er registeret som tilmeldt. I tilmeldingen skal det fremgå, om man ønsker at deltage elektronisk eller fysisk.

 

Grundet Corona-situationen har vi valgt, at lave en live stream fra arrangementet for op til 50 pers. (NB. kun for selskabets medlemme).

Tilmeldingen skal ske via mail til:  eller pr. telefon: +45 61 60 53 31, senest tirsdag den 17. november inden kl. 15.00.

Bemærk at denne streaming IKKE vil blive optaget og gemt til senere brug.  I tilmeldingen skal det fremgå, om man ønsker at deltage elektronisk eller fysisk.

__________________________________________________________________________________________________

Information fra Nordatlantens Brygge om arrangementet

Lokale og pladser

Vi følger myndighedernes retningslinjer for kulturtilbud fra 23. oktober. Arrangementet afholdes på 5. sal i vores største lokale (Vest). Vi sælger kun 80 billetter, hvilket svarer til halvdelen af pladserne i salen. Der er god afstand mellem rækkerne, hver anden siddeplads er spærret, og alle gæster vender i samme retning. Kommer man som par, familie eller flere der ønsker at sidde sammen, er det i orden at rykke spærringen til den næste plads.

 

Billetkontrol

Dørene åbner 45 min. før arrangementstart. Kom i god tid så vi undgår kødannelse.

 

Når arrangementet er overstået

For at undgå flaskehals vil vi kun tillade, at et antal rækker forlader salen ad gangen. Vi beder dig derfor om at blive siddende indtil vores medarbejdere i salen giver besked på at din række må rejse sig.

 

Ingen salg af drikkevarer under arrangementet

Der vil ikke være en café i lokalet denne aften. Ønsker man at købe drikkevarer til at nyde under arrangementet kan man gøre det i husets café i stueetagen. Drikkevarer skal nydes siddende. Husk at du skal bære mundbind når du handler i caféen, men mundbindet må fjernes så snart du har sat dig.

 

Afspritning & mundbind

Der vil være rig mulighed for afspritning adskillige steder i huset.

Mundbind er obligatorisk fra man kommer ind i kulturhuset, men må fjernes når man sidder ned.

 

Toiletforhold

Der er toiletter på alle etager. Ved kødannelse, søg gerne et toilet på en anden etage.

Detaljer

Dato:
19. november 2020
Tidspunkt:
18:30 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Nordatlantens Brygge
Strandgade 91
København, 1401 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
32 83 37 00
Hjemmeside:
www.bryggen.dk