Det Grønlandske Selskab inviterer:

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Studenterforum DGS. Foredrag om ‘Grønlandsk arkitektur som virkemiddel’ v. Mads Jefsen Neupart

8. februar 2023 @ 16:30

Foto: Copyright (C) Mads Jefsen Neupart (2016)

Kun for studerende

Det Grønlandske Selskabs Studenterforum (Studenterforum DGS) inviterer til foredrag om ‘Grønlandsk arkitektur som virkemiddel’ v. Mads Jefsen Neupart. Han er Cand.mag. i Europæisk Etnologi fra Københavns Universitet.

Arkitekturen bliver en materialisering af staten og herigennem også et middel til at påvirke de borgere, der omgås den. Foredraget vil have sit fokus på, hvordan arkitekturen har været med til at påvirke den grønlandske befolkning til at føle et bestemt nationalstatsligt tilhørsforhold som en del af både det danske, men også grønlandske, suverænitetsarbejde. Foredraget vil tage udgangspunkt i grønlandsk arkitektur efter ophævelsen af den grønlandske kolonistatus og frem til i dag.

Tilmelding sker via begivenheden på: www.facebook.com/StudenterforumDGS.

Arrangementet er gratis og kun for studerende.

Det Grønlandske Selskabs Studenterforum (Studenterforum DGS) er et tværfagligt mødested med det formål at samle og inspirere studerende med interesse for Grønland og Arktis. Visionen er at skabe et forum, hvor studerende på tværs af forskellige videnskabelige retninger kan mødes til socialt samvær og fordomsfri debat og oplæg om alt fra den nyeste forskning, Grønlands historie, kunst og kultur, fundraising, karrieremuligheder, opgaveskrivning, praktik og udenlandsophold med mere.

Detaljer

Dato:
8. februar 2023
Tidspunkt:
16:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Det Arktiske Hus
Strandgade 102, 2. sal
København, København K 1401 Danmark
+ Google Maps