Det Grønlandske Selskab inviterer:

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Grønland og den aktuelle storpolitiske situation

5. november 2020 @ 18:30 - 21:00

Foredrag ved arktisk ambassadør Thomas vinkler

I samarbejde med Det Grønlandske Selskab og Foreningen Qatanngut byder Nordatlantens Brygge velkommen til arktisk ambassadør Thomas Winkler, som vil fortælle om de aktuelle udfordringer i Arktis og perspektiverne for fremtiden, og hvordan Danmark, Grønland og Færøerne sammen håndterer og fremover vil håndtere disse udfordringer, herunder i den nye arktiske strategi.

Ambassadør Thomas Winkler vil også beskrive dagens samarbejde i Rigsfællesskabet i relation til udenrigs- og sikkerhedspolitik. Endelig ser vi frem til foredragsholderens umiddelbare vurdering af, hvorledes udfaldet af det amerikanske præsidentvalg, som finder sted to dage før mødet, vil påvirke udviklingen i Arktis.

Den nyeste baggrundsviden er her: https://www.diis.dk/publikationer/nye-sikkerhedspolitiske-dynamikker-arktis. Rapporten udkom i juni 2020.

 

BEMÆRK tilmelding er påkrævet grundet corona situationen!

 

Mundbind er obligatorisk fra man kommer ind i kulturhuset, men må fjernes når man sidder ned.

 

Tilmeldingen skal ske via mail til: eller pr. telefon: +45 61 60 53 31, senest mandag den 2. november inden kl. 15.00.

Husk du skal have en bekræftende mail, før du er registeret som tilmeldt. I tilmeldingen skal det fremgå, om man ønsker at deltage elektronisk eller fysisk.

 

Grundet Corona-situationen har vi valgt, at lave en live stream fra arrangementet for op til 50 pers. (NB. kun for selskabets medlemme).

Tilmeldingen skal ske via mail til: eller pr. telefon: +45 61 60 53 31, senest tirsdag den 3. november inden kl. 15.00.

Bemærk at denne streaming IKKE vil blive optaget og gemt til senere brug.  I tilmeldingen skal det fremgå, om man ønsker at deltage elektronisk eller fysisk.

__________________________________________________________________________________________________

Information fra Nordatlantens Brygge om arrangementet

Lokale og pladser

Vi følger myndighedernes retningslinjer for kulturtilbud fra 23. oktober. Arrangementet afholdes på 5. sal i vores største lokale (Vest). Vi sælger kun 80 billetter, hvilket svarer til halvdelen af pladserne i salen. Der er god afstand mellem rækkerne, hver anden siddeplads er spærret, og alle gæster vender i samme retning. Kommer man som par, familie eller flere der ønsker at sidde sammen, er det i orden at rykke spærringen til den næste plads.

 

Billetkontrol

Dørene åbner 45 min. før arrangementstart. Kom i god tid så vi undgår kødannelse.

 

Når arrangementet er overstået

For at undgå flaskehals vil vi kun tillade, at et antal rækker forlader salen ad gangen. Vi beder dig derfor om at blive siddende indtil vores medarbejdere i salen giver besked på at din række må rejse sig.

 

Ingen salg af drikkevarer under arrangementet

Der vil ikke være en café i lokalet denne aften. Ønsker man at købe drikkevarer til at nyde under arrangementet kan man gøre det i husets café i stueetagen. Drikkevarer skal nydes siddende. Husk at du skal bære mundbind når du handler i caféen, men mundbindet må fjernes så snart du har sat dig.

 

Afspritning & mundbind

Der vil være rig mulighed for afspritning adskillige steder i huset.

Mundbind er obligatorisk fra man kommer ind i kulturhuset, men må fjernes når man sidder ned.

 

Toiletforhold

Der er toiletter på alle etager. Ved kødannelse, søg gerne et toilet på en anden etage.

Sted

Nordatlantens Brygge
Strandgade 91
København, 1401 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
32 83 37 00
Hjemmeside:
www.bryggen.dk