Det Grønlandske Selskab inviterer:

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST – Direktør for Sulisitsisut – Grønlands Erhverv Brian Buus Pedersen taler om Grønlands erhvervsliv – vilkår og udfordringer”

12. marts 2020 @ 18:30 - 21:00

Mødet i Det Grønlandske Selskab d. 12. marts på GEUS kl. 18.30, med direktør for Sulisitsisut – Grønlands Erhverv Brian Buus Pedersen er aflyst.

Jeg finder det på vegne af DGS bestyrelse bedst at aflyse mødet torsdag d. 12. marts på GEUS.

I DGS havde vi truffet en række forholdsregler i forhold til smitte i forbindelse med mødet, så dette kunne afholdes. Men med Statsministeren og myndighedernes udmelding på pressemødet dags dato, finder vi nu, at det rigtigste er at aflyse.

Vi vurderer, at myndighedernes klare opfordring til at tage vare på sig selv, og ikke mindst tage hensyn til dem, der er særligt sårbare bl.a. ved at undgå ikke-nødvendig mødeaktivitet, vil indebære at mange bliver hjemme.

Mødet ville derfor næppe blive det velbesøgte og spændende møde, vi havde ønsket. Samtidigt vil vi forhåbentligt – som ønsket af myndighederne – bidrage til forsinkelse af smittespredningen..

Vi arbejder på senere på året at kunne gennemføre mødet og have Brian Buus som foredragsholder.

 

Johnny Fredericia

Formand

 

Tidligere information om mødet:

MBA, cand.scient.pol. Direktør for Sulisitsisut – Grønlands Erhverv og har således fingeren på pulsen om erhvervslivet Grønland. Har haft flere ledende stillinger i Grønlands Erhvervsliv.

Der er mulighed for pizza og et glas vin inden mødestart – pris 40 kr. Pizza serveres  kl. 17:30.

 

Detaljer

Dato:
12. marts 2020
Tidspunkt:
18:30 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Sted

GEUS
Øster Voldgade 10 opg. N
København, København K 1350 Denmark
+ Google Maps