Det Grønlandske Selskab inviterer:

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Om kulturhuset Nordatlantens Brygge

24. februar 2022 @ 19:30 - 21:00

Nordatlantens Brygge er området for enden af Strandgade, hvor sejlads fra Danmark til og fra Grønland, Island og Færøerne udgik i flere århundreder. Området huser nu bl.a. kulturhuset Nordatlantens Brygge, hvis direktør Karin Elsbudottir er aftenens foredragsholder.

Karin Elsbudottir vil med udgangspunkt i stedets historiske identitet fortælle, hvorledes det vha. en gruppe initiativrige mennesker og generøse sponsorer blev muligt at renovere det største af pakhusene for deri at etablere kulturstedet samt domiciler for Færøernes og Grønlands repræsentationer og Islands ambassade mv. Videre skal vi høre om kulturstedet i sig selv og planerne for fremtiden herunder den forestående renovering af Tranhuset.

Karin Elsbudottir vil også fortælle om sin egen vej fra en opvækst på Færøerne til stillingen som direktør for kulturstedet.

Selskabets motivation for at invitere Karin Elsbudottir til at holde dette foredrag er, at vi i de senere år har etableret et godt samarbejde med Nordatlantens Brygge om de Arktiske Festivaller og udvalgte af Selskabets aftenarrangementer.

Detaljer

Dato:
24. februar 2022
Tidspunkt:
19:30 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Kraemer Hus
L.E. Bruuns Vej 10
Charlottenlund, 2920 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 6160 5331
Hjemmeside:
www.dgls.dk